Așa sunt diminețile mele la 7 - Miercurea Fără Cuvinte Ep. 34

La un capucino cu colegul meu la "terasă" în fața firmei - Imagini din arhivă proprie..
Miercurea fără cuvinte - este o rubrică fotografică fără text, fondată de Carmen, dar preluată din Aprilie 2020 de Zina. Vă puteți înscrie și voi.! 
Comentarii

 1. Ce dimineti linistite! Si cateii le savureaza. :) O zi buna!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, e musai să păstrăm liniștea că mai sunt și "unii" adormiți care nu vor să fie treziți 😀
   Zi faină și ție, Ina !

   Ștergere
 2. O zi faina si racoroasa! Happy WW! :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, să fie răcoroasă că deja ne topim de cald!
   Zi faină și ție, Happy WW.!

   Ștergere
 3. Animalutele dorm fericite...
  Happy WW!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. N-au nici o treabă și nici un fel de stres patrupezii.. Doar când foamea-i va răzbuna, va fi un pic mai greu pentru borseta lor.
   Happy WW !

   Ștergere
 4. Blănoșii nu se treziseră la acea ora. :)
  Zilele liniștite sa iti fie!
  Happy WW!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ia uite domnule ce surpriză plăcută. 🤗
   Diaaana, stai să mă frec la ochi.. Da este Diana, hiuuuu ce mă bucur !
   Ne-ai lipsit să ști !

   Ps. Blănoșii.? M-am apropiat de unu și nici măcar nu mișca, atât era de pierdut în visele lui..
   Și ție Diana dragă, doar de bine să auzim și gânduri bune, Seară Plăcută îți doresc !!!

   Ștergere
 5. Cam mare acel capucino! Zilele incep linistite. Iti doresc sa fie si continuarea la fel!
  Happy WW, Stef! Numai bine!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cam, cam mare cană am, însă este cu mult lapte. Cafea pură nu mai beau că îmi face rău, deșii ar trebui să renunț și la capucino și s-o dau pe ceai.
   Și ție îți doresc o seară și noapte la fel cu multă liniște..
   Numai Bine, Suzana !!!

   Ștergere
 6. A coffee break is always good!

  Happy Thursday, Stef Rof!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. It was morning before I started work. It's really good when I can start the work day with a cappuccino break. Thanks, Hapyy TS, Veronica!

   Ștergere
 7. Faine dimineţi ai! Aşa să tot fie :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acuma depinde, dar în general cam așa începem noi lucru, cu un colazione, asta dacă nu ne strică careva liniștea dimineții cu o comandă neașteptată..😀
   Merci, Potecuțo !

   Ștergere
 8. Cappuccino la halbă... chiar că n-am mai văzut. Nostimă surpriză ☺ Mă gândeam că vă face rău atât de mult, dar am văzut apoi dintr-un răspuns la un comentariu că este făcut cu mult lapte.
  Cățeii care dorm în drum fără grijă spun multe despre oamenii de acolo. Felicitări!

  Zi frumoasă!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eheeei, acum nu-mi supraevaluați cana mea de capuccino. Nu, nu este halbă, doar că aparatele astea foto din telefoane, cam exagerează cu "calitatea" 😀
   Aici la noi este o "potcoavă" cu 8 firme, așa că traiesc ca-n paradis, și vă rog să mă credeți că sunt grași ca niște purcei și dacă îi arunci o bucată de pâine se uită în altă parte, dacă cumva nu te înjură careva în gândul lui😀
   Ei sunt răsfățații noștri..
   Mulțumesc, ozi frumoasă vă doresc !!!

   Ștergere
 9. O fi bine? :)))) Mă uitam la pozele cu tine și de aici, și de pe celălalt blog, și mă gândeam ce asumat ești în lumea virtuală, printre atâția anonimi. Ce înseamnă să fii bărbat, nu ai parte de... neplăceri. :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Păi de ce să nu fie bine ?
   Aici pe blog este cu totul o altă lume virtuală față de cea de pe FB, de exemplu.. Mie imi este teamă să mă expun pe fb, insta, wtp, etc. deși și acolo mi-am încărcat poze.. Am văzut multe doamne și domnișoare care au blog și încarcă poze personale cu ele, așa că este doar o voință personală a fiecăruia dacă dorește să se facă de cunoscut prin fotografii personale, sau nu.. Nu toată lumea preferă acest lucrul.. Nu este o regulă că dacă suntem bărbați, ne va fi mai ușor, dimpotrivă, pe platforma lui zuk, am avut multe avansuri, provocări, propuneri din partea sexului frumos, așa că am avut de lucru să blochez multe conturi care se preocupă de alte chesti pe rețele.. Nu ne este ușor deloc să fi bărbat în aceste vremuri, cel puțin mie care nu-mi plac "jocurile" astea tâmpite..
   Eu zi că pe bloguri poți liniștită să-ți pui fotografii cu tine, asta dacă îți place, pentru că ponderea de agresiune a voastră, este destul de limitată față de alte rețele de socializare..
   Îți spun sigur că nu ne este ușor ca bărbați, nici în lumea virtuală, nici cea reală - poate unde suntem noi minoritari ca aici pe blog, deși trebe să recunosc că între voi aici mă simt ca un pui sub aripile cloștii😀 Doar aici am senzația asta, pe restul platformelor nu am această senzație deloc..

   Îți doresc o seară frumoasă !

   Ștergere
 10. Nu este o regulă, într-adevăr, cum nu am facebook și altele nu sunt atât de expusă; dar, pt liniștea mea, am schimbat multe pe blogul celălalt. :) Pui sub aripile cloștii :)))))) Bună asta! Păi nu prea "mișună" alți bărbați pe bloguri, sau nu am văzut eu! :)) Sau dacă sunt, mu prea se bagă în seamă!
  Duminică liniștită, Ștef!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sunt și aici băieți care scriu dar nu au preocupări dubioase. Chiar sunt bărbați foarte serioși și nu am auzit până acum de nimic deplasat, nici din partea noastră și nici de la voi ca fenei.. Deocamdată aici pe blogosferă treburile stau bine și nici mai târziu nu se vor schimba prea mult..
   Duminică frumoasă și ție !

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare