Dimineți cu Greutăți 🔩💪🔩

De ceva vreme mi-am cam schimbat programul de trezire și mă trezesc cu o oră mai devreme, adică, nu mă mai trezesc la 6:20, mă trezesc la 5:20, nu mai merg cu autobuzul elevilor de la 7 care este foarte aglomerat și stresant, merg cu autobuzul de 6 care este mult mai liber și liniștit și chiar mai pot să și aţipesc în cele 25 de minute cât durează călătoria 😛

Ce înseamnă asta, înseamnă că ajung cu o oră mai devreme la servici și pot lejer să intru la sala de fitnes și să-mi fac trezirea cu greutățile 💪..
Da, firma noastră are în dotare și o sală modernă de fitness cu absolut tot ce trebuie și sunt foarte fericit, și de ce nu, poate ăsta este și motivul pentru care am făcut vechime in aceasta companie, peste 8 ani până în prezent :))


Este sala noastră și nu ni se percepe nici o taxă, doar să o menținem curată și ordonată, ceea ce se și întâmplă ;)

De când eram încă adolescent îmi plăcea să cochetez cu acest sport, dar nu intr-un mod agresiv în așa fel încât să trag de fiare până imi explodează "bilele", dar nici să mângâi fiarele, ci într-un mod echilibrat, natural, fără alte adausuri de concentrate și alte porcării stupide.
O fac pentru sănătatea mea fizică și mentală, dar și pentru atunci când mă privesc în oglindă, cumva să nu-mi fie rușine de mine de ceea ce văd, și DA, vreau să văd atât la mine cât și la alții, mușchi nu șuncă 😉

Inchei aces articol cu un citat Chinez care spune:

      
           "Pe piatra care se află tot timpul in mișcare, nu va crește   mușchi"
Comentarii

 1. Eheei, ce bine face mişcarea de dimineaţă, bravo ţie! Şi ce matinal eşti, eu abia deschid ochii la 6. Dar e musai, n-am de ales.
  Seară bună să ai!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, să ști că m-am învățat și nu știu de ce dar nu mi se pare atât de greoaie trezirea de la 5 ca cea de la 6, nu știu de ce la 6 simt nevoia de a ignora alarma și de cate două trei ori, la 5 imediat sar sus :)
   Înainte mai mergeam la sală dupămasa sau seara târziu și mă simțeam slăbit, ba uneori mergeam până acolo și mă uitam la colegi și povesteam dar nu puneam degetul pe nici nu disc, acum de când intru dimineața parcă am un chef teribil de a lucra..
   Mulțumesc, o seară bună și ție !!!

   Ștergere
 2. Ce citat fain!! ;)
  Super tare!
  Spor :D la sport !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc, mulțumesc, este nevoie de cât mai mult spor mai apes dimineața devreme :)
   Chiar dă rezultate bune, o cafea nu mă trezește ca o jumătate de oră de antrenament, și apropo de cafea, de când am început să urc la sală am redus cafeaua aproape definitiv,și chiar intenționez să mă las de tot..
   Mă Bucur că ti-a plăcut citatul, sincer nu știu de cine este dar l-am găsit într-o revistă de sănătate și mi-a plăcut foarte mult, practic spune totul..
   O Sâmbătă Frumoasă !!!

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare