Miercurea Fără Cuvinte. Ep. (1)

Imagini natură - din arhiva personală (ep. 1)Miercurea Fara Cuvinte - este o rubrică fotografică fără text, fondată și găzduită de Carmen

Comentarii

 1. ce imagini frumoase! se vede clar ca este sfarsit de vara, natura este "coapta", culorile de verde bat in galbui... e prag de toamna.
  Bine ai venit la MfC, Stef draga. Ma bucur mult ca ai intrat in "Clubul Miercurea fara Cuvinte". Happy WW 😊

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Intradevar este clar că toamna nu ne ocolește, chiar de am vrea ca vara sa mai rămână, timpul își croieste drumul său firesc tot înainte..
   Totuși August a fost în Ro o lună groaznic de uscată in care, cel puțin la noi n-a căzut chiar până in momentul de față nici o picătură de ploaie, ceea ce agravează si mai mult peisajul naturii..

   Eu îți Mulțumesc Mult pentru invitație și mă bucur că sunt membru la această rubrică Superbă în care demult am vrut să iau parte, dar acum a sosit momentul..

   Happy ww

   Ștergere
 2. Mi-a asigurat portia saptamanala de plimbari virtuale in natura ;))). Hihi!
  Ce draguti sunt bradutii.. :)
  Happy WW !! La cat mai mult episoade :D!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Era fain dacă puteai fi dincolo de sticla virtuală bagata cu totul in inima naturii, a unei păduri, nu ??
   Să poți chiar îmbrățișa și rezema pe un braduţ, dar măcar atât mă bucur mult că ti-au plăcut aceste peisaje..

   Îți Mulțumesc că mi-ai fost de ajutor cu comenzile pentru a mă inscrie la această rubrică frumoasă in care cu siguranță o să mai vin cu verde, cu
   MULT VERDE.. ;))

   Happy ww !
   Mulțumesc Mult !!!

   Ștergere
 3. Frumoase imagini ... iar brazii ... sunt de împodobit! :D

  Zile senine sa ai! :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ha, ha, ha, Trebuie impodobiti la fața locului, sunt de o frumusețe rară !
   Sunt de la noi din
   Alba Iulia din parcul dendrologic, mă bucur că ti-au plăcut..

   Zile Senine si din partea mea !!!

   Ștergere
 4. Happy WW!

  P.s.In urma cu vreo 40 de ani am mers pe jos, de la Alba Iulia pana in Hapria. Nu aveam timp sa astept autobuzul, asa ca am trecut Muresul pe o punte apoi am luat-o peste un deal. Cred ca prin Drambaru...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ehei, mă bucur că m-ai descoperit și aici !

   Da ce cautai peste văi si dealuri tocmai la Hăpria :), vreo fată ceva ;)) ???
   Da, sa ști că mă leagă multe amintiri de puntea aia cu cabluri ce se leagănă dintr-o parte in alta ce face legatura dintre Oraș și localitatea Drâmbar peste Mureș.
   Dar cea mai tare pățania a fost când am trecut cu un prieten din Teleac pe punte că așa a zis el că este mai aproape decat să mai ocolim pe podul rutier, așa că ne-am dus cu bicicletele pe punte, numai că puntea avea cam multe scânduri lipsă și era să picam cu tot cu biciclete in râu..:)))

   Apropo de unde sunteți ??

   Mulțumesc de vizită, o zii frumoasă va doresc !!!

   Ștergere
  2. Da, cu Hapria am o relatie sentimentala. N-am mai fost in zona de vreo 20 de ani. Totusi, pe vremea lui Ponta, cineva din Hapria mi l-a adus in casa pe renumitul primar din Ciugud.
   (Nu, nu sunt in politica, dar am fost si sunt documentat din cate surse gasesc...)
   Locuiesc in Ilfov, dar in primii 25 de ani am figurat cu domiciliul intr-o comuna din jud. Satu Mare. In acei ani mergeam uneori de la Cluj la Hapria...
   Toate cele bune!

   Ștergere
  3. Mă Bucur că aveți astfel amintiri frumoase de pe meleagurile mele !
   N-ar fi rău să mai veniți prin zonă, totuși 20 de ani au adus multe schimbări, mai ales dacă ați avut o oarecare relație cu acest primar Gheorghe Damian care este iubit de toți Albaiulienii..

   Să facei "naveta" de la Cluj la Hapria, peste 100 de km. asta chiar înseamnă ceva, asta chiar că trebuie să fi legat profund și sufletește de ceva sau cineva să faci așa ceva, chiar și în weekend..

   M-am bucurat ca am discutat de alte vremuri, de amintiri si lucruri traite din alte generații..
   Apropo, când ii văd pe cei născuți după 2000 fără pic de personalitate, tot timpul cu "cordonul ombilical" legat de ceva sau cineva, am impresia că noi ăștia mai vechi, ori suntem de pe altă planetă, ori am avut profesori extratereștri, ori ei sunt "inghetati" in propriul lor prezent..

   Să auzim de bine,
   Seară Plăcută !!!

   Ștergere
 5. Bine ai venit la MFC!
  Am senzatia ca simt atmosfera din zona! E "parfumul de verde" cel care se simte (poate un verde putin uscat). :)
  Frumoase imaginile!
  Zile senine iti doresc!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc, multumesc !
   De mult am vrut să ma alătur acestui grup de pasionați de fotografiat, dar am tot amânat, iar când am vrut să mă inregistrez nu stiam ce și cum si am dat câteva rateuri până Rux mi-a dat manualul de "utilizare" a câtorva setări și îi Mulțumesc Mult !

   Păi cum să nu simți atmosfera, dar să te afli afundata in inima parcului dendrologic plin cu tot felul de arbori, arbuști și plante si flori, care mai de care..
   Mă bucur că ti-au plăcut !
   Una dintre ramurile fotografice de care sunt pasionat și in care mă simt bine, și se simte bine sir camera foto, este landscape, așa că no sa scăpați de mine așa ușor, astfel că verdele va predomina aici pe MFC dar si alte surprize ;)

   Intradevar, seceta se vede cu ochiul liber, la noi nu a mai picurat de la sfârșitul lunii Iulie o picătură până în prezent, iar temperaturile ști bine cum au fost..

   Zile Senine în Suflet să Fie !!!

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare