Mulțumesc Diaspora !!!

Uitandu-mă prin media, am putut vedea cât de nașpa acest todorel meleșcuţă, ministrul de externe, un nimeni, care a dat dovadă de incompetență, sau poate sa făcut cu intenție..
Scriu acest text in speranța ca macar un Român plecat, sau stabilit pe dincolo, va citii, si nu vreau altceva decât sa le Mulțumesc din Tot Sufletul Meu pentru că iarăși ne-au scos din caca, si sa le Mulțumesc pentru sutele de km pe care le-au facut pentru a ajunge la o secție de votare stupidă cu 4 stampile, să le Mulțumesc pentru foamea care au rabdat-o, pentru ploile suportate și pentru cozile infernale si pentru Râvna lor mare care au avut-o pentru a vota.. Iar mulți compatrioți, mai bine zis beșinoși, care au avut secţia chiar jos la parter, nu s-au dus, ori s-au dus băuti, sau prost intenționați..
Mulțumesc diaspora, pentru timpul vostru pierdut, pentru job-urile lăsate, pentru două trei nopți nedormite !!!
Ați făcut o treabă mare, ceea ce ai noștri puturoși n-au fost în stare..
Ați dat dovadă de Români Adevărați, de oameni cu cap si cu coloană vertebrală..
Mă înclin cu Respect pentru Treaba care ați facut-o !!!
Aaaa, și era să uit !
Eu pe la ceasul al 11 din zi am fost să votez, aceeași senzație am avut-o ca data trecută, când la fel, m-am văzut singur in secția de votare, am crezut că a căzut vreo bombă la mine în localitate si ia omorât pe toți de numa io m-am văzut pe acolo, si nici pe drum nu se vedeau venind.. Bă oameni buni ?? Nu era miezul nopții, nu era dimineața cu noaptea-n cap, era aproape de amiază, boo,, încerc să mă abțin ca să nu ma agit că acum e chiar aproape miezul nopții si nu vreau să adorm nervos..
Diaspora !!!   Un Mulțumesc din Suflet și Tot Respectu pentru Voi !!!

Comentarii

 1. Va doresc tot binele din lumeeeee ... Pentru o Românie mai unită și fără penali!
  Săptămâna minunată îti doresc! :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu ști ce mult m-am bucurat cand am vazut azi dimineață rezultatele :)))
   Am și zis ca de mai ies din nou penalii la putere, îmi fac valiza și plec..
   Nu știu de ce nu mă lasă ca să imcarc poze, în fine, sper să îi dau de cap..

   Îți Mulțumesc Mult Ella, Săptămână Faină să Ai !!!

   Ștergere
 2. M-a bucurat si pe mine rezultatul alegerilor - acest rezultat reflecta, intr-o anumita masura, rezultatul alegerilor care vor veni. Ce vor face aceia care vor veni... e alta poveste.
  La noi au fost cozi - nu mari, dar au fost (cel putin in jurul orei 20).
  Zi frumoasa iti doresc!

  P.S. Ma bucur ca ai deschis usa casutei tale virtuale. :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Deșii pe la ora 4 dupămasa de duminică, nu stiu ce calcule, ce încercări de manipulare probabil, că au zis că psd-ul a castigat alegerile detașat..
   Atunci am stat foarte trist, abătut si supărat încât nici n-am mai vrut sa ma uit seara la rezultate, că mi-era frică..
   Dimineața la lucru șefu a zis, luaţi-o încet că e de chefuit, si a scos o sampanie si da-i sa meargă :)))

   Da, așa cum ai spus, puterea e la noi, apoi trebe sa n-o lasă m moale ci sa tragem tare si mers masiv la vot si in toamnă sau dacă va fi cazul de alegeri anticipate ca sa starpim raul din țară..

   Mai am de lucrat aici pe pagina asta, nu știu de ce nu mă lasă să incarc imagini..

   Îți Mulțumesc Mult Diana, când pot mai arunc litere si ganduri pe aici,
   Multe Salutari !!!

   Ștergere
  2. Observ ca ai reusit sa incarci si imagini - e spre bine, deci. :)
   **
   Alegerile, din pacate, nu rezolva mare lucru... Alegem cam aceiasi oameni (cu alte nume, alte costume, alta pregatire profesionala dar cam acelasi calapod). Multi dintre cei care ajung sa cucereasca puterea politica au intentii bune sincere doar ca ajunsi acolo isi dau seama care sunt interesele majore pe care le au cei care nu-si arata faţa public... Nu ma refer la vreo teorie a conspiratiei! :)) Exista - peste tot in lume - grupuri de interese care "fac jocurile" si putini sunt cei care au forta sa le spuna "stop". Cand spun "grupuri de interese" nu ma refer la vreo grupare mafiota, ci la acolitii unora si altora - cei care vor sa se imbogateasca fiind politicieni, in special, si care tin cu dintii ca cele mai bune contracte cu statul sa ajunga la firmele "prietene" (si tot felul de astfel de interese meschine). Sa nu mai zic de pensiile speciale - pe care cei care vor veni - sper! - la putere nu le vor elimina... (sunt aproape sigura) Sunt sigura ca nu vor modifica nici legea astfel incat sa li se permita alegatorilor sa demita un parlamentar care nu face nimic din ce-a promis sau care face rau sau nimic...
   Vom trai si vom vedea ce va mai fi, insa cred ca trebuie sa continuam sa fim "politai". :)
   No, ti-am facut capul mare! :)
   Zile senine iti doresc!

   Ștergere
  3. Da, am reușit până la urmă să elucidez misterul cu încărcarea imaginilor.. Se face din pagina principală, dar eu nu o găseam, din cauza ochilor :P
   Cu ști tu tainele politicii !
   Totuși consider ca singurul lucru pe care îl putem face noi ca oameni, ca popor, îi să mergem la vot și să le arătăm ca nu sunt doar ei singuri în țara asta..
   Ce ma doare cel mai mult, este atunci când nesimtirea, corupția și incompetenta ajunge să fie vizibilă cu ochiul liber, atunci noi ca popor trebuie săi punem un pic pe jar..
   Da chiar așa, un polițai ca Zorro cred car trebui pus intre ei..!
   Nu mi-ai facut capu mare, cred că dancilă mi-l face cu prostiile ei :)))
   So dus in Suceava și o spus ca ea se află în Jud, Hunedoara, 🙈
   O Zii Bună îți Doresc !!!

   Ștergere
 3. Erau la Slujba mai... au venit toti dupa 12 ... :))
  Glumesc.
  A fost bine, da! Sa fie si la toamna bine!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai dreptate, am uitat să precizez, deșii la mine in sat sunt patru tipuri de culte, că nu-mi place să le numesc religii, nu suport termenul ăsta de religie..
   Ortodocși, Ostași (Oastea Domnului) Penticostali și Baptiști, (eu nu merg la nici una)
   cu toate astea, să ști ca nu se inghesuie prea tare lumea la cele sfinte, așa că ști ce-am vrut să zic..
   Da am râs de numa cum ai zis că au venit toți după 12 :)))
   Corect, a fost bine ! Să sti că eu am fost foarte speriat ca vor ieșii roșii, încât nici nu m-am mai uitat atunci seara la rezultate, doar dimineața am aflat la lucru..
   Să Sperăm că va fi bine, și că oamenii se vor duce la vot și vor vota nu pe cine vor, pe cine trebuie, răul mai mic, parerea mea..!

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare